HTML

Vizilófia

Friss topikok

  • Muhammad Balfas: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Az elkúró végül nem tudta teljesen szétkúrni az országot, ... (2018.10.19. 13:56) Migráns

Demokrá cica és a Kuruclánság

2016.03.06. 02:38 LustaBéka

„Talpra magyar,… ”

Na itt hányom le a billentyűzet (automatikus ragozás)!

Tucatnál is többször mondta már a leszbikus vámpír, hogy 28 nap múlva jövök, de a némaságom gránit szilárdságú vala. Igen barátim, üres az Újbeszél blog, mert süket, ostoba szarok vagyunk! Mert velünk bármit meg lehet tenni!

És jöhetnek az üzenetek, hogy „Szerettem az írásaidat, kár, hogy abbahagytad”, nem érdemeljük meg a gondolataimat. Igen, én sem!

De legyen hát, előröl kezdem, mert a tóban a lepényhal megy elöl, a reményhal meg utoljára.

Kardos doktor szavaival élve: „Mi vettük ki az első téglát a berlini falból!”

Mit mond erre Jürgen? „Köszönjük”, és paff egy füles, hogy szegény Kern ázottan emelhet egy Uniqum-ot a tengerszint fölé. Ennyit a szabadságunkról!

Na jó, nyilván ennyi utalás túl sok a 9*10⁶ kumiszfüggőnek. Egyszerűsítsünk hát!

Mi a hit erejének antropomorf megtestesülésének (Isten) lötyögő himbilimbijét (f@szát) vártatok ti a Demokráciától? Hogy kolbászból lesz a kerítés, és a cár atyuska mindent elintéz helyettetek?

De tényleg? Háromszor tíz a hatodikon (az sok nulla ám) funkcionális analfabéta (paraszt) majd felfogja, mit jelent a saját életéért vállalt felelősség, három millió rinyákoló cseléd (alkalmazott) és egy millió (mínusz akik már rég kivándoroltak – London a második legnagyobb magyar város) értetlenségi majd összehoz valami vállalhatót? Na neeeeeem! Tényleg ostoba négylábú haszonállatok (barmok) vagyunk, akik hittünk ebben.

Mert mi is a Demokrácia? A nép uralma, igen. A népé – kivéve a rabszolgákat, nőket (hisz ők pont el is vannak foglalva a konyhában való unokaszüléssel [mi van???]), értelmi fogyatékosokat, nincsteleneket, rokkantakat és állampolgársággal nem rendelkezőket. Meg aki nem ül elég közel a tűzhöz. Hoppácska, de hát akkor mi értelme is van a szólás~ és sajtószabadságnak, a jogállamiságnak, hatalmi ágak szétválasztásának, szekularizációnak (bocs az idegen szóért, az egyház és a közhatalom szétválasztásának) és egyéb nem hátra nyilazós marhaságoknak? Na ugye, hogy semmi!

Nekünk pont jó, ha valaki megmondja, mikor, mit és hol (de nyilván csak a harmadik fattyú megkonstruálása után – köszönjük Emese).

Ti kötözni való idióták! Kimentek kockás ingben esernyővel tüntetni a barna-ingesek ellen? (És újfent elnézést az utalásért – nálunk a barna ing megfelel a kopasz bomber dzsekinek, de rohadtul nem vagyok hajlandó belinkelni a vonatkozó wiki oldalakat, mert már a belem fordul ki az ostoba, internet-adó ellen hőbörgő vaksiktól.)

Mennétek le egy büdös kocsmába a fővárosban! Ott kapnátok leckét irredentizmusból (ide nekünk Erdélyt, a Felvidéket és a Horvát tengerpartot, függetlenül attól, hogy harmadmód sem tudjuk üzemeltetni ezt a harmad MO-t), rasszizmusból (Hofival élve: fagyi megkülönböztetésből – értsd indiai informatikusok), antiszemitizmusból (magyarul: rohadt zsidrákok – már akik nem hagyták a cipőiket, szigorúan a magyar államhatalom és istenadta nép közreműködése nélkül, csakis a német megszállás alatt a rakparton), és egyáltalán a „mindenki más a hibás” megközelítésből.

Nevetséges!

Én harmincötödik éve Magyar vagyok (nagy „M”-el és suttogva). Adót fizetek (pontosabban eltűröm, hogy fényes nappal kiraboljanak), betartom a törvényeket (vagyis úgy sunnyogok, hogy a lehető legkevesebbet lehessen rám bizonyítani), és (meggyőződéses ateistaként) megtartom a tíz parancsolat(!) (eltekintve a magok földre-szórásáról szólótól, mert lelkes Onán hívőként vallom, hogy az intelligencia szintje állandó, míg a népességé rajtunk áll). Na már most ezt más nyelven immár nem vagyok hajlandó leírni/bevallani. Ugyanis a legvidámabb barakkból húsz év alatt sikerült a legéletuntabb barakkot faragnunk, ami csikorgó kerekeken száguld a medve ölelő karjaiba. (Valaki verjen már szájba implicit verbalizmusért! A medve a hamvaiból újjászülető cári birodalom.)

És lássátok feleim szümtükkel, mik vagyunk! Isa por és hamu vagyunk! De szép is lenne! Szar és üszök vagyunk. Nem lángolunk, nem robbanunk, de, ha előléptetnek trágyává, egyből kocsin vitetnénk magunkat.

Azt hiszitek tíz kivégzés segítene? Azt hiszitek egy választás megoldja ezt? Azt hiszitek egy forradalom megváltás lehet?

Kérlek! Könyörgöm! Nézzétek meg a történelem könyveket! Nézzétek meg, hogy mi nincs bennük!

Megölöd a „gecit”, megválasztod „bárcsak ne Vonát”, agyonlöveted magad a barikádon. Hát gratula! De változott valami? Hittél valamiben, amit aztán odaadtál az embereknek, hogy „nesztek idea”, aztán lett belőle '84, meg szép új világ. (Szent Wiki segíts meg!)

Mi a teloméra rövidülését figyelmen kívül hagyó kórós elváltozás (rákos) omnipotens időn és téren túli entitás (isten) csúszási súrlódást negatívan befolyásoló felületű (rücskös) hímtagját (f@szát) vársz egy olyan lélektani deformáltságban szocializálódott közösségtől (nemzettől), amely szimpatikus orális ingerként értékelte (beszopta) a rezsicsökverést (a kormány pusztán a közvagyon újraelosztásáért felel, nem rendelkezik saját [adózott???] forrásokkal)?

Tényleg úgy gondoljátok, hogy egy tizenöt dekád fegyveres török megszállást a haradzs (mert ötven-X százalék munkavállalónkénti kötelezettséget képtelen vagyok másképp értékelni) átvételén túl érintetlenül hagyott, de szaros százezer (1300 kormány-kerekített) burka-potens állásrablót rettegő kultúrát megindít majd, hogy a tudatlan világra sz@rt fattyaikat ostoba droidokká akarják formálni? Hát még a hastáncot, vagy a pentatóniát meghaladó muzikalitást sem sikerült átvenniük!

Nem, nem, soha! (Csak, hogy valami ismerős is elhangozzék.) Ez nem megy másképp, csak, ha lemész Tábiób@sznakra, és nekilátsz mesélni. Mesélni a kocsmában. Elmeséled a púpos frígiai (Aesopus, menj te a Wikibe!) történetét. Elmeséled, hogy mi az embernek lenni. Elmeséled, hogy nem kell eltűrnöd amikor azonnal büntetnek, ha felhajtasz az autópályára, annak ellenére, hogy decemberben is a teljes évi matricát veszed meg. Elmeséled, hogy két csöccsel is lehetnek gondolataid, hogy nem minden tehén, amit meg lehet fejni. Elmeséled, hogy a balta nem csak arra való, hogy a könyör-tüzifát aprítsd, hanem arra is, hogy, ha valaki megkérdezi kire szavaztál, akkor válaszolj.

Na de ki tenné ezt meg? Én biztos nem!

Igaz, volt idő, mikor felajánlottam, hogy a jól keresők a társhasházban névtelen támogassák (elsőként ajánlva magamat) azokat, akik nem tudják a nem fizető beruházó miatt előírt három havi extra közös költséget fizetni. Mit gondoltok mi történt? Igen, az általam végbevitt önkéntes szenté avatásomon kívül semmi, mert a felvetésre EGYETLEN válasz sem érkezett. Ennyit az alulról jövő szerveződésekről.

Hát én azt mondom, itt rohadjunk meg! Ne maradjon más, csak csont és Paks2! Az egyetlen vágyam, hogy én akkora már ne legyek itt! Arany Lacikának üzenem, Talpra magyar, irány… el! Itt a Saul fia nem magyar. Itt én nem vagyok magyar. Itt én más nem, csak golyós toll, és csuklós busz lehetek.

<Rendezői utasítás> Gondolkodó balra el, medve üldözi.

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet gondolatébresztő f@szom

A bejegyzés trackback címe:

https://vizilofia.blog.hu/api/trackback/id/tr598447494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása